Vikkelä lounasvinkki: Valmis kasvissosekeitto omilla höysteillä

Tästä ei ruoka tule enää herkullisemmaksi vähällä vaivalla. Pakastealtaisiin on ilmestynyt herkullinen kasvissosekeitto (Rainbow kasvissosekeitto, 1.15€ - olen testannut myös Apetit-keittoa 1.50€, mutta en havainnut mitään laatueroa), jonka hinta ei päätä huimaa. Tuotteen raaka-aineet ovat monipuoliset ja laadukkaat. Ainoa miinus tulee aromivahventeesta, jota työnnetään tosin tänä päivänä kaikkiin tuotteisiin. Itsetehtynä sosekeitto tulee luonnollisesti vielä edullisemmaksi, mutta kiireisenä päivänä valmiskeitto maistuu varmasti.

Salaisuus tällaisten edullisten valmisruokien kanssa on edelleenjalostaminen. Herkullisesta keitosta tulee aivan tolkuttoman hyvää seuraavilla vinkeillä:

Kokeile lisätä seuraavia juttuja valmiiseen keittoon:
  • Kerma, ranskankerma tai maustamaton tuorejuusto: em. tuotteet tuovat keittoon pehmeyttä
  • Feta- tai muut juustokuutiot: Feta (sellainen, joka ei sula keittoon ja mene huonoksi) on herkullista
  • Leipäkuutiot/krutongit: soveltuvat soppaan aivan älyttömän hyvin. Esimerkkikuvan annokseen olen lisännyt ruisleivästä leikattuja kuutioita, jotka olen sitten paistanut voissa ja maustanut kevyesti aromisuolalla.
  • Pakastemaissi: Tämä vihje tulee kaveriltani. En ole sitä testannut, mutta miksipä ei. Kannattaa kokeilla kaikenlaista ennakkoluulottomasti.
Tarjoile maitolasin ja tuoreen patongin kera.

Suuri hauskuus tämän keiton kanssa on juuri kokeileminen! Samaan pohjaan voi rakentaa kymmeniä erilaisia kombinaatioita ja saada aikaa uusia makuelämyksiä - kaikki alle puolellatoista eurolla!

Kommentit

  1. Plussaa myös se että keitinvedestä saa pakastettua hyvää kasvislientä! :) säilyy kai kuukauden tai pari

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Intialainen dal -kastike

Herkullinen pinaatti-maapähkinäpasta - valmista alle eurolla

Papupata - terveellinen ja nopea ruoka