sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Avokadolevite ja hapankorput

Tämä naurettavan helppo, mutta herkullinen resepti vie kielen mennessään ja toimii loistavana iltapalana/pikkupurtavana. Kyseinen resepti tekee varmasti myös positiivisen vaikutuksen tyttöystävään. Avokadossa on hävyttömän paljon terveellisiä rasvoja ja E-vitamiina, jonka saanti on yleensä suomalaisilla tiukassa. Välipalan hintakaan ei päätä huimaa, sillä kaupasta avokadon saa noin 75snt - 1€ hintaan.



Tarvitset:
  • 1 avokado - muista valita kaupasta kypsä hedelmä
  • Pari tippaa sitruunamehua
  • Ripauksen suolaa
  • Hapankorppuja
Valmistus:
  1. Kuori avokado, halkaise keskeltä ja ota suuri sydän/siemen pois
  2. Murskaa avokadon liha vaikkapa haarukalla tahnaksi, astiaksi käy aivan tavallinen juomalasi
  3. Lisää tiraus sitruunamehua ja mausta kevyesti suolalla
  4. Laita tahna hetkeksi jäähtymään, se maistuu paremmalta kylmänä
  5. Levitä jäähtynyt tahna hapankorpuille
  6. Tarjoile teen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti